Coaching

Coaching

Gedurende mijn jaren in verandermanagement heb ik geleerd dat voorkomen van uitval veel beter en goedkoper is voor alle betrokkenen dan genezing achteraf. Samen met Sinead Daly van Healthy Choices, bied ik stress relief coaching voor bedrijven waar werknemers last hebben van stressgerelateerde klachten. Belangrijk is om een burn-out te voorkomen wat kan resulteren in wel drie jaar ziekteverzuim.

Ons stress-relief programma bevat elementen als coaching, counseling, ademhalings technieken, ontspannings oefeningen (zoals yoga) en slaapverbeter technieken, om zowel mentale als fysieke stress symptomen aan te pakken. Stress slaat zich op in het lichaam dus het is belangrijk te leren om het lichaam te ontstressen.

Ook al is stress geestelijk van oorsprong, zijn het de fysieke symptomen als uitputting, chronische pijn, slaapstoornis en spanningshoofdpijnen die mensen thuis houden van hun werk. Hiernaast verzwakt stress ook ons immuunsysteem en is een belangrijke factor in veel ziekten.

In ons programma leren wij uw werknemers, naast coaching en counseling,  technieken die gericht zijn op preventie. We helpen werknemers hun gevoelens in de gaten te houden en te communiceren. Persoonlijke en zakelijke grenzen worden beter bewaakt, waardoor hogere productiviteit en lager ziekteverzuim verwacht kan worden.

Deze werkwijze empowert uw mensen om eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun mentale en fysieke gezondheid waardoor beter onder druk gepresteerd kan worden.

Tijdens een intake wordt bepaald hoeveel en in welke vorm hulp noodzakelijk is.

Meer informatie over Coaching? Ga naar HealthyChoices.nl